Van Middelaar, keurslager

Beef Best

Rundvlees. Het is een delicatesse waar je elke dag van kunt genieten, of je nu houdt van een Hollandse pot of internationale gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een mals biefstukje, een entrecote met een mooi vetrandje, een zacht braadlapje of een ouderwetse gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen hiervoor het beste rundvlees: Beef Best. Je hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen gewoon rundvlees en Beef Best rundvlees. Je proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in jouw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor je terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee op de boerderij en ontdek het geheim van Beef Best.

Een snelle kennismaking met Beef Best?

  • Het lekkerste rundvlees voor fijnproevers
  • Uitsluitend vlees van luxe vleesvee
  • Altijd mals en met het juiste vetrandje
  • Op en top Hollands van boer tot slagerij
  • Verantwoord, gezond én smaakvol

De lekkerste smaak

Al jarenlang hebben wij een voorliefde voor vlees van luxe vee. Wij kiezen alleen het beste rundvlees!

De lekkerste smaak

Verantwoord en gezond

Wij gunnen de dieren een goed leven. Daarom verkopen wij rundvlees van Beef Best. Deze runderen hebben het naar hun zin gehad op de boerderij!

Verantwoord en gezond

Botermals rundvlees

Van biefstuk tot entrecote en van rosbief tot magere stooflapjes. Niets zo veelzijdig als rundvlees. Botermals rundvlees is dan ook een van onze specialiteiten. Er zijn veel verschillende runderrassen met hun eigen kwaliteiten. Wij hebben gekozen voor rundvlees van Beef Best. Wij staan garant voor kwaliteit!

Botermals rundvlees

Van Middelaar, keurslager

Sluishoofd 8
3961 KW Wijk bij Duurstede
0343576974

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten